torstai 7. huhtikuuta 2011

Friends Forever-blogi avattu


Maistiaisia osastoltamme 1D31


Hei kaikki ystävät. Tervehdys messuilta. Päätimme iloksenne avata Friends Foreverille oman blogin, jossa pääsette tutustumaan uutuuksiin sekä jo olemassa oleviin mallistoihimme sekä seuraamaan Friends Foreverin Virpin ja Terhin yhteisiä suunnitelmia. Kuulumisia messuilta sekä tietysti sitten myös Friends Forever-sisustusmatkaltamme.


Ensimmäinen messupäivä onnistuneesti takana. Kiitos ihanille asiakkaillemme, päivämme oli menestys :))) Oma mallistomme sai paljon kehuja ja uusia "ikuisia ystäviä" löysi uuden kodin, myös lehdistö huomasi mallistomme ;))))


Huomenna uusi päivä ja uudet kujeet!


Friends Forever-Virpi&Terhi

7 kommenttia:

 1. Kiinnostaisi kovasti myös oikein lähikuvatkin, jos niitä löytyisi :)Sisustusjuttujaa on aina niin kiva katsella ja suunnitella...

  VastaaPoista
 2. Ihana oli osasto ja oli kiva tutustua myös sinuun Terhi. Omaa Friendsforever tunikaa odotellessa. Messupäivä oli loistava ja illalla oli jalat ihan puhki, mutta kivoja kotiin viemisiä oli kassikaupalla. Pionit odottavat autotallissa kevättä.

  haleja Sabi

  VastaaPoista
 3. Hei! Oli ihana tavata teidät molemmat!♥
  Osastonne oli niin kaunis (rouvista puhumattakaan....)
  Mukavaa messupäivää vielä huomiselle ja turvallista kotimatkaa!

  VastaaPoista
 4. Upeita sisustusjuttuja ja nuo vaatteet sekä tekstiilit aivan uskomattoman hienoja!! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle blogillenne ja kokoelmallenne!
  -Hanne-

  VastaaPoista
 6. Kivaa että perustitte blogin. Harvoin pääsen Tampereen keskustaan ostoksille, mutta ihana seurata kuulumisianne ja inspiroitua!!! onnea friends foreverille toivottelee willa wanillan rouva :)

  VastaaPoista
 7. oh so schön. würd alles für mein lädchen kaufen.
  wünsche dir eine schöne maiwoche.
  sei lieb gegrüsst dniela

  VastaaPoista